Vinterjakker

Filtre
Sorter efter
7 Produkter
Nulstil filter

Vælg den rigtige vinterjakke 

Når året går på hæld og vinteren gør sit indtog, så er det vigtigt at klæde sine børn på med varme vinterjakker. Børn og babyer skal pakkes godt ind, når kulden rammer, så de undgår den værste vinterinfluenza. Heldigvis har vi et stort udvalg af kvalitets vinterjakker her hos Småfolk, som kan holde dit barn varmt. Vi anbefaler også du give den lille noget uld babytøj på under jakken. 

Det er meget vigtigt med en god vinterjakke, som kan holde kulden ude, men som samtidig er åndbar, så barnet heller ikke begynder at svede. Derfor kan vinterjakkerne også bruges om efteråret, hvor en sommerjakke er for kold, men hvor den helt tunge vinterjakke bliver for varm. Til gengæld hvis det derimod er meget koldt, så kan du med fordel se vores udvalg af flyverdragter.

Vindfang i ærmerne og hofterne er også medvirkende til, at holde kulden ude, hvorfor det også er integreret i mange af vores jakker her hos Småfolk.

Hos Småfolk ved vi også, at børn ikke kan passe den samme vinterjakke sæson efter sæson, da små børn vokser sig hurtigt ud af størrelserne. Derfor er vores priser på vinterjakkerne også prisfastsat derefter, hvorfor ingen af vores jakker koster mere end 499 kr. Uanset om dit barn er 1 år eller 12 år - og alt derimellem - så har vi vinterjakkerne til lige netop dit barn.       

Vinterjakker både til drenge og piger 

Hos Småfolk finder du både vinterjakker til drenge og piger i høj kvalitet. Tag eksempelvis vores vinterjakke til drenge med æbleprint. Denne jakke er skræddersyet til vintervejret, da den dels har vindfang ved håndled, ligesom den har fleece foer i selve jakken såvel som i hætten. Derudover udmærker jakken sig ved at have Thermolite Plus letvægts foer, som samtidig sørger for at barnet forbliver varm og tør uanset vejret. Jakken er også behandlet med Bionic Finish Eco, hvorfor jakken både er vind- og vandtæt. 

Vi forhandler selvfølgelig også flere forskellige vinterjakker til piger. Her er det bl.a. vores vinterjakke til piger med rådyr som er populær. Denne jakke har aftagelig hætte, glat foer i ærmerne, vindfang ved hofterne og meget andet. Derudover er jakken også beklædt med Bionic Finish Eco, som sørger for at vand og vand ikke trænger igennem. Fællesnæveren for begge disse jakker er, at de også er åndbare. 

Her på siden kan du se vores brede udvalg af forskellige vinterjakker til drenge og piger. Hvis du skal til at gøre lillestumpens garderobe klar til sommeren, så bør du se vores store udvalg af kjoler.

 


Kurv

Din kurv er tom