Uld

Filtre
Sorter efter
32 Produkter
Nulstil filter

Uld til baby og børn

Hos Småfolk finder du et stort udvalg af uld til babyer og børn, som er både praktisk og rart til konkurrencedygtige priser. Sortimentet består af T-shirts, leggins, body og dragter og huer  i uld med forskellige motiver, som både du og dit barn med garanti vil synes om. I Danmark oplever vi ofte et uforudsigeligt og omskifteligt vejr, hvorfor uld babytøj og børnetøj er oplagt at iklæde familiens yngste om morgenen. Produkterne er 100% mulesing fri og fremstillet i højkvalitets uld og behandlet samt forarbejdet efter Oeko-tex standard. Med babytøj i uld giver du dit barn de bedste betingelser for optimal kropstemperatur. Se udvalget nedenfor og bliv inspireret. 

Klæd din baby i uld hele året 

Du kan både klæde dit barn i uld som inderste lag eller som yderste lag i form af bukser og cardigan eller hue og vanter, så kolde øre, fingre, kinder og næser er på et minimum. Med den rette beklædning kan du trygt putte dit barn i barnevognen eller sende dit barn på legepladsen. Mange har en forventning om, at uld babytøj er for varmt at give sit barn på med mindre, at det er minusgrader udenfor, hvilket ikke er rigtigt. Uld har en fantastisk temperaturregulerende egenskab, og kan derfor både holde dit barn varmt og veltilpas, når han eller hun sidder stille på gulvet og leger. 

Omvendt, hvis dit barn render rundt og sveder, så vil ulden absorbere sveden, og hjælpe dit barn med at afgive varme, så dit barn forbliver tør, og holder en stabil temperatur. Uld kan derfor bruges både dag og nat hele året rundt, uanset årstid. Uldtøj er ligeledes ideelt, hvis du har et barn, der ofte sveder, da fugten og sveden transporteres ud af materialet. Den temperaturregulerende egenskab giver enhver forælder tryghed og sikkerhed for, at vores småfolk altid kan ånde. Børne- og babytøj i uld fungerer også rigtig godt som nattøj, da mange børn i perioder sover uroligt, og ofte sparker dynen af. Med en uld heldragt til baby holder dit barn sig varmt, uden at blive for varm. Er dit barn i perioder kold og forkølet, hvor især de kolde måneder sætter sit præg på dit barns immunforsvar, så er babytøj i uld det oplagte valg. Ved at klæde dit barn i uldtøj uanset årstid, giver du som forælder dit barn de bedste betingelser for en varm og tør krop, hvilket vil føre til færre dage med forkølelse og sygdom. Uld er dog en smagssag, og det er derfor ikke en garanti, at hverken du eller dit barn vil være begejstret, men med de mange fordele er det absolut forsøget værd. 

Den korrekte behandling af uld 

Uld har som nævnt tidligere mange fordele. Andre fordele er, at uld ikke krøller. Derudover er uld nemt at holde rent, da smuds ikke trænger ind i stoffet, og derfor gør betingelserne for bakterievækst mindre. Det anbefales, at uldtøj ikke bliver vasket for ofte, da nogle af uldens egenskaber og fordele med tiden mindskes. Det er desuden en god idé at vaske uld ved lave temperaturer, da risikoen for at ulden krymper dermed er mindre.

 
Komposition

50% uld 45% bambus 5% polyamid


Kurv

Din kurv er tom