Serviceteam sponsor for team Rynkeby Holbæk


Vi donerede tøj


Design af cykelhjelme som blev solgt i Dansk Supermarkeds butikker.
Salget indbragte 194.00,- kr. der blev overbragt til Ordblinde instituttet.


Vi donerede 10.000,- kr.


Salg af ”100 % til børnene t-shirts”. Med 840 solgte t-shirt, endte den samlede støtte på 42.500,- kr.
2.420,- DKK indsamlet på https://www.betternow.org/dk/100pctsmafolk
Rester fra lagersalg doneret til lossepladsbørn i Kenya – ca. 400 stykker tøj.
Vi doneret tøj til ”100 % til børnene” -medlemskampagne.


Vi donerede tøj til Fashion Aid 2012. 


CPH Kids driver under Fashion for Charity messen, i samarbejde med Børnehjælpsdagen og Ungdommens Røde Kors, en bod hvor der bliver solgt diverse rester af tøj. Småfolk har hver gang doneret varer der er blevet solgt i boden.Vi donerede 15.000,- kr.

 


Vi donerede tøj til Fashion Aid 2011. 


Børnehjælpsdagen – Prinsesse for en dag.
Småfolk var med til at give tre piger der bor hos en plejefamilie, oplevelsen af at føle sig som prinsesser for en dag. Pigerne kunne frit vælge mellem en masse tøj fra Småfolk og et par andre mærker. En professionel fotograf var med hele dagen og forevigede pigernes stor dag.


Vi donerede 43.000,- kr.


Vi donerede 31.400,- kr. fra salg af t-shirts.

FN’s Konvektion om Barnets rettigheder, eller Børnekonvektionen som den også bliver kaldt, blev vedtaget på FN’s Generalforsamling i 1989. Børnekonvektionen er et udtryk for at voksne er blevet enige om at alle børn skal respekteres som individer og selvstændige personer. At børn også er mennesker med politiske, økonomiske, sociale og kulturelle rettigheder.

”Vi synes at Børnekonvektionen er tæt forbundet med det vi står for i Småfolk, og vi er rigtig glade for at kunne være med. Udover at gøre det her design til en del af Småfolks og Amnestys historie, ønsker vi også at gøre den til forhandlernes, leverandørenes og kundernes.” Tana Kretzschmer, Designer og grundlægger af Småfolk.


Sponsorat på 5000,- kr. som en del af et projekt hvor 22 familier der ellers ikke ville have haft råd til ferie, kom på ferie.Vi donerede 5.000,- DKK


Hjælp til indretningen af børnecafé og til skolestartsposer.


Vi donerede 1.000,- DKK