Vinterjakke til dreng med Isbjørn

999,00 DKK

Vælg farve

Vælg størrelse


Vinterjakke med Leopard print. Jakken har aftagelig hætte, lynlås lukning og glat foer i ærmerne så jakken er nemmere at få på. Jakken har vindfang ved hofte og håndled, der forhindre kold luft og sne i at trænge ind. Jakken har en Thermolite Plus letvægts membran, der holder barnet varmt og tørt. Alle sømme er tapede, så der ikke trænger vand ind denne vej. Jakken har 3M refleks piping ved ærmegabet, både for og bag, samt på hætte så dit barn bliver set bedre i trafikken. Bionic finish Eco: Jakken er behandlet med Bionic finish Eco der er en biologisk nedbrydelig overflade behandling. Behandlingen forhindre fugt i at trænge gennem stoffet, mens overskydende fugt fra kroppen automatisk transporteres til materialets overflade for at fordampe. Behandlingen er fri for fluorstoffer. Jakken er vandafvisende, smudsafvisende og vindtæt. Teknisk data: Vandsøjletryk: 10.000 mm. Åndbarhed: 10.000 g/m2/24t Tapede sømme.

100% Polyester

Style nummer: 93-9733

40 Degrees Do not tumble Do not iron Do Not Bleach Do not dryclean

I Småfolk huset tager vi ansvar. Alt bomuld i  Småfolks kollektioner er økologisk og mere end 95% af vores prokter er Oeco-tex standard 100. 

Vi passer på børnene, klimaet, miljøet  og moder jord fordi vi holder så meget af de Små folk og planeten. Vi er stolte af at størstedelen af Småfolks kollektioner er produceret i Europa

Du kan se vores fine nye kollektion her 

Kurv

Din kurv er tom