Sove-/ Køre-pose med Traktor, Længde 95cm

749,00 374,50 DKK

Vælg farve

Vælg størrelse


Sove-/ Køre-pose med Traktor print. Posen er ideel til brug i barnevogn og klapvogn. Posen kan med de forskellige lynlås åbninger tilpasses barnets temperatur, samt lynes helt op, så posen kan bruges som legetæppe, når man er på farten. Posen har huller til barnevogns sele og klapvogns seler, samt bånd med skridsikkert matriale på bagsiden, der sikre at posen ikke glider rundt. Åbningen omkring hovedet er justerbar så den kan reguleres til bedst mulig pasform og beskyttelse mod vind. Posen har Thermolite Plus letvægts foer, samt fleece foer, der holder barnet varmt og tørt. Bionic finish Eco: Posen er behandlet med Bionic finish Eco der er en biologisk nedbrydelig overflade behandling. Behandlingen forhindre fugt i at trænge gennem stoffet, mens overskydende fugt fra kroppen automatisk transporteres til materialets overflade for at fordampe. Behandlingen er fri for fluorstoffer. Posen er vandafvisende, smudsafvisende og vindtæt. Posens mål: Længde 95cm Bredde top 50cm Bredde bund 36cm Teknisk data: Vandsøjletryk: 10.000 mm. Åndbarhed: 10.000 g/m2/24t Tapede sømme.

100% Polyester

Style nummer: 03-9553

I Småfolk huset tager vi ansvar. Alt bomuld i  Småfolks kollektioner er økologisk og mere end 95% af vores produkter er Oeco-tex standard 100. 

Vi passer på børnene, klimaet, miljøet  og moder jord fordi vi holder så meget af de Små folk og planeten. Vi er stolte af at størstedelen af Småfolks kollektioner er produceret i Europa

Du kan se vores fine nye kollektion her 

Kurv

Din kurv er tom