Baby Bukser med Kenzie's Carousel

229,00 114,50 DKK

Vælg farve

Vælg størrelse


Baby Bukser med Kenzie's Carousel print. Bukserne har praktisk og behagelig bred rib i livet og ved fod. Kenzie's Carousel, er navnet på en lille piges univers. Bloggeren frk. Vilstrups datter, Mackenzie, har nemlig fået sin egen tøjserie og sit helt eget eventyr. Tøjserien illustrere en eventyrlig verden, der allerede startede da Mackenzie blev født. Delene fra Kenzie’s Carousel kollektionen kan bruges sammen, og hver for sig - men hver en del, er en lille del af et fantastisk eventyr. Inspirationen er hentet fra de gamle rejsende tivolier i Frankrig. Der rummede smukke karruseller, heste, popcorn, drømme, barndomsminder og meget andet. Velkommen til Kenzie's Carousel.

50% Oragnic Cotton 45% Modal 5% Elasth

Style nummer: 91-5012

40 Degrees Do not tumble Iron Do Not Bleach Do not dryclean

I Småfolk huset tager vi ansvar. Alt bomuld i  Småfolks kollektioner er økologisk og mere end 95% af vores produkter er Oeco-tex standard 100. 

Vi passer på børnene, klimaet, miljøet  og moder jord fordi vi holder så meget af de Små folk og planeten. Vi er stolte af at størstedelen af Småfolks kollektioner er produceret i Europa

Du kan se vores fine nye kollektion her 

Kurv

Din kurv er tom