Autostol-/ Køre-pose med Traktor, Længde 79cm

449,00 224,50 DKK

Vælg farve

Vælg størrelse


Autostol-/ Køre-pose med Traktor print. Posen er ideel til brug i autostol og barnevogn. Posen har huller til autostol seler og barnevogns seler, samt mulighed for at lave en hætte på posen og sikre barnet mod træk. Posen har Thermolite Plus letvægts foer, og fleece inderfoer, der holder barnet varmt og tørt. Bionic finish Eco: Posen er behandlet med Bionic finish Eco der er en biologisk nedbrydelig overflade behandling. Behandlingen forhindre fugt i at trænge gennem stoffet, mens overskydende fugt fra kroppen automatisk transporteres til materialets overflade for at fordampe. Behandlingen er fri for fluorstoffer. Posen er vandafvisende, smudsafvisende og vindtæt. Posens mål: Længde 79cm Bredde 47cm Teknisk data: Vandsøjletryk: 10.000 mm. Åndbarhed: 10.000 g/m2/24t Tapede sømme. Småfolk anbefaler maskine vask ved 40 grader, på vrangen med lukket lynlås og at der ikke anvendes skyllemiddel, da dette forringer de tekniske egenskaber. På grund af de tapede sømme,fraråder vi al brug af tørretumbler, tørreskab og strygejern, da dette vil beskadige tapen.

100% Polyester

Style nummer: 03-9550

I Småfolk huset tager vi ansvar. Alt bomuld i  Småfolks kollektioner er økologisk og mere end 95% af vores produkter er Oeco-tex standard 100. 

Vi passer på børnene, klimaet, miljøet  og moder jord fordi vi holder så meget af de Små folk og planeten. Vi er stolte af at størstedelen af Småfolks kollektioner er produceret i Europa

Du kan se vores fine nye kollektion her 

Kurv

Din kurv er tom