Nederdele

299,00 DKK
 om 
299,00 DKK
 om 
299,00 DKK
 om 
299,00 DKK
 om 
299,00 DKK
 om 
299,00 DKK
 om 
299,00 DKK
 om 

Nederdele til børn i forskellige designs

I vores sortiment af børnetøj finder du de fineste nederdele til børn med flotte motiver. Vores nederdele til børn fås i det klassiske Småfolk print med æbler i forskellige farver. Derudover byder sortimentet på en smuk nederdel med søheste. Børn synes ofte, det er sjovt at tale om motiverne og navngive de forskellige ting, der indgår i mønstrene i vores tøj. Det er med til at udvikle deres sprog og kan være en sjov feature, når du køber vores nederdele til børn. Er dit barn mere til kjoler? Så har vi naturligvis også et godt udvalg af kjoler til børn, som alle sammen fås i de klassiske Småfolk print. 

Vores nederdele til børn fås i størrelser fra 1-12 år, så de fås både til de helt små og til de store. Er du i tvivl om dit barns størrelse? Så kan du med fordel bruge vores størrelsesguide, som giver dig mulighed for at måle dit barn helt nøjagtigt, så du kan finde den rette størrelse. 

Se hele udvalget af nederdele til børn

Skal din pige være ballerina til udklædningsfesten? Så kan du med fordel tage et kig i vores udvalg af nederdele til børn, hvor du vil finde den fineste tyl nederdel i forskellige farver i både pink og gul. Så er du sikker på, at se din lille prinsesse stråle af glæde og begejstring, når de har iført sig dette fine lille skørt. 

Vores nederdele til børn er også praktiske på flere måder. Børn i voksealderen vokser hurtigt ud af deres tøj, og der skal derfor ofte investeres i nyt. Men lige præcis nederdele til børn holder lidt længere, da børnene ikke på samme måde vokser ud af en nederdel. Derudover kan vores nederdele til børn bruges både om sommeren med en sød t-shirt med korte ærmer og bare ben, mens de om vinteren kan bruges med en langærmet t-shirt og et par dejlig varme leggins eller strømpebukser indenunder

Nederdele til børn i 100% økologisk bomuld

Alle vores nederdele til børn er produceret i 100% økologisk bomuld, så du kan klæde dit barn på med god samvittighed. Derudover har vores nederdele til børn en praktisk, behagelig elastik i taljen, så den er rar at have på. 

Skynd dig ind og bestil en af vores nederdele til børn i dit og dit barns favorit print og suppler eventuelt med et par Småfolk leggings eller strømpebukser til de køligere dage. Du vil ikke fortryde købet af et Småfolk outfit, og dit barn vil helt sikkert også elske det, når i sammen kan tale om de sjove og farverige print i stoffet. Bestil det hele online inden kl. 13, og så sender vi din ordre allerede samme dag.