Large Babynest med Æbler

799,00 DKK

Vælg farve

Vælg størrelse


Large Babynest med Æble print. Hvis dit barn er vokset ud af babynesten, kan du med fordel fortsætte med denne nest. Nesten bruges i sengen og på gulvet, reden skaber et trygt og velkendt miljø tæt omkring barnet og sikre at barnet ikke får træk. Large Babynest kan justeres i størrelsen og bruges fra 4 måneder og op til omkring 3 år. De indvendige mål på reden er ca.105 cm lang ca.50 cm bred. Højden på siderne ca.13 cm. Madrassen måler 3x50x105cm. Madrassen er vandafvisende og udtages ved vask. Vi vil understrege at Largenest IKKE erstatter træmmer i sengen og nesten må IKKE bruges oppe i højden, hvor barnet kan trille ud over kanten. Småfolk Originals er vores basis linie i 2019. Småfolk Originals er designet i Danmark og produceret i 100% økologisk højkvalitets bomuld. Vi håber du vil nyde Småfolk Originals kollektion 2019. Småfolk Originals, Dansk Design / Vi inspirerer kreative og glade børn.

100% Cotton

Style nummer: 90-8681

40 Degrees Do not tumble Iron Do Not Bleach Do not dryclean

I Småfolk huset tager vi ansvar. Alt bomuld i  Småfolks kollektioner er økologisk og mere end 95% af vores prokter er Oeco-tex standard 100. 

Vi passer på børnene, klimaet, miljøet  og moder jord fordi vi holder så meget af de Små folk og planeten. Vi er stolte af at størstedelen af Småfolks kollektioner er produceret i Europa

Du kan se vores fine nye kollektion her 

Kurv

Din kurv er tom