Uld Mix elefant hue med Leopard

199,00 DKK

Vælg farve

Vælg størrelse


Uld Mix elefanthue med Leopard print. Et lags. Uld er et fantastisk naturligt materiale. Uld har nemlig den evne, at kunne hjælpe kroppen med at regulere temperaturen. Uld isolerer mod kulde og holder kroppen varm, selv når kroppen bliver fugtig. Uld kan bruges året rundt, dag og nat. Serien her er med bomuld på indersiden og uld på ydersiden. Dette gør at den ikke kradser og er blød at have på. Har dit barn har eksem eller afviser uld, så kan det være en god løsning at vælge en blanding af uld-bomuld. Her vil bomulden være det inderste lag. Og barnet vil stadig nyde godt af uld-egenskaberne. Uld har en selvrensende egenskab, så du behøver ikke at vaske uld så ofte. Ulden har fået easy-care behandling således at den kan vaskes i en alm. vaskemaskine. Småfolk anbefaler at vaske med vaskemiddel, der er designet specielt til uldpleje. Råulden er 100% mulesing fri.

45% Wool 45% Cotton 10% Polyamid

Style nummer: 83-8050

30 Degrees Do not tumble Iron Do Not Bleach Do not dryclean

I Småfolk huset tager vi ansvar. Alt bomuld i  Småfolks kollektioner er økologisk og mere end 95% af vores produkter er Oeco-tex standard 100. 

Vi passer på børnene, klimaet, miljøet  og moder jord fordi vi holder så meget af de Små folk og planeten. Vi er stolte af at størstedelen af Småfolks kollektioner er produceret i Europa

Du kan se vores fine nye kollektion her 

Kurv

Din kurv er tom