Flyverdragter

En flyverdragt til både babyer og børn

Hos Småfolk har vi et bredt udvalg af flyverdragter til børn og babyer, vores flyverdragter fås fra nyfødte og helt op til 12 år. Til de helt små findes flyverdragterne med den smarte dobbelte lynlås, så det er nemmere for barnet at få sin flyverdragt af og på. Til de større børn har flyverdragterne en enkelt lynlås. Alle flyverdragterne har vindfang i ærmerne, velcro justering ved håndleddene samt elastik i ryggen for bedre pasform. På flyverdragterne til baby er der fastsiddende luffer og futter, som er med til at holde dit barn varm i det kolde danske vintervejr. De større børns flyverdragt er designet med fastsiddende gummistropper ved fødderne, som sørger for at holde kulde, vand og snavs ude af skoene.

En alt afvisende flyverdragt til enhver udendørs situation

Flyverdragterne har et blødt fleece Thermolite Plus letvægtsfor i den øverste del af dragten samt i hætten, så barnet altid holdes varm og tør. Flyverdragterne er alle sammen vandafvisende, smudsafvisende og vindtætte samt overfladebehandlet med Bionic Finish Eco, som forhindrer fugt i at trænge gennem stoffet. Behandlingen, har også den effekt, at den overskydende fugt fra kroppen automatisk bliver transporteret til overfladen for at fordampe. Behandlingen er desuden fri for flourstoffer, så du kan roligt lade dit barn tilbringe mange timer i flyverdragten henover kølige vinterdage.

Hos Småfolk finder du flyverdragter til en fornuftig pris, og så er flyverdragterne i tidsløse designs og i særdeles god kvalitet – Tag et kig på udvalget og find den flyverdragt, du bedst kan lide. Vi har både designs til piger og drenge. Som supplement til flyverdragterne kan du også tage et kig på vores huer og vanter, som fåes i mactchende designs.

 

En god flyverdragt til til de kolde dage i barnevognen

Med en Småfolk flyverdragt til dit barn er du sikret en blød indpakning, god velvære og godt humør. De fleste forældre vil gøre deres bedste for at holde deres baby varm og undgå en kold og grædende baby, der fryser. Derfor er en blød indpakning alfa omega for din babys komfort og en helgardering mod våde og kolde dage i barnevognen. 


Vi også et godt udvalg af babynests, Den giver din baby støtte og tryghed, da babyen vil være omgivet af babynesten. Vores babynests fås i forskellige farver, mønstrer og former. Find den babynest der passer bedst til dit og dit barns behov. Som et matchende sæt kan du desuden finde god kvalitets sengetøj til babyer hos os, som kan matche din babynest og gøre looket fuldendt.