Baby flyverdragt med Enhjørning

749,00 524,30 DKK

Vælg farve

Vælg størrelse

Antal


Baby flyverdragt med Enhjørning print. Baby flyverdragten har blødt fleece foer, teddy fleece i hætten og elastik i livet for at sikre en bedre pasform. Dragten lukkes med en enkelt lynlås der går fra hals og om på ryggen, dette gør det muligt at skifte barnet med dragten på. Jakken har Thermolite Plus letvægts foer, der holder barnet varmt og tørt. Bionic finish Eco: Jakken er behandlet med Bionic finish Eco der er en biologisk nedbrydelig overflade behandling. Behandlingen forhindre fugt i at trænge gennem stoffet, mens overskydende fugt fra kroppen automatisk transporteres til materialets overflade for at fordampe. Behandlingen er fri for fluorstoffer. Jakken er vandafvisende, smudsafvisende og vindtæt.

100% Polyester

Style nummer: 03-9661

40 Degrees Do not tumble Do not iron Do Not Bleach Do not dryclean

I Småfolk huset tager vi ansvar. Alt bomuld i  Småfolks kollektioner er økologisk og mere end 95% af vores prokter er Oeco-tex standard 100. 

Vi passer på børnene, klimaet, miljøet  og moder jord fordi vi holder så meget af de Små folk og planeten. Vi er stolte af at størstedelen af Småfolks kollektioner er produceret i Europa

Du kan se vores fine nye kollektion her 

Kurv

Din kurv er tom