Langærmede t-shirts til børn

Langærmede t-shirts til børn i alle størrelser 

Her på Småfolk.dk finder du forskellige langærmede t-shirts til børn i alle aldre. Vores t-shirts fås fra 1-års alderen og helt op til 12-års alderen. De fås i alverdens forskellige designs og mønstre, så der er noget for enhver smag. Vores langærmede t-shirts er desuden nemme at vaske. De skal blot have 30 grader i vaskemaskinen, og hvis du vil være sikker på, at stoffet ikke krymper, så undgå tørretumbling. 

Vores langærmede t-shirts er praktiske til de lidt koldere dage, hvor en t-shirt med korte ærmer ikke er tilstrækkelig eller hvis barnet f.eks. skal beskyttes mod solen. Er du på udkig efter andet solbeskyttende tøj, så prøv da vores UV50 badetøj, der beskytter dit barn mod solen og fungerer som en solcreme i faktor 50 på de steder, hvor barnet er dækket til. 

Dit barn vil heller ikke komme til at få det for varmt i vores langærmede t-shirts, da de er produceret i et let materiale. I vinterhalvåret kan de bruges inden under en tykkere trøje, så barnet kan holde varmen. Til de køligere dage i efteråret og vinteren har vi også sweatshirts i fine mønstre til at supplere vores t-shirts med lange ærmer.  

Langærmede t-shirts i økologisk bomuld

Alle vores langærmede t-shirts er produceret i økologisk bomuld, og på den måde kan du være sikker på at tøjet er fremstillet miljøvenligt. Desuden er 85% af vores kollektioner OEKO-TEX certificeret, og næsten 100% af babytøjet er certificeret med samme anmærkning. Det er din garanti for, at tøjet er fri for sundhedsskadelige stoffer. Vi værner meget om de kommende generationer og vores planet, og derfor stiller vi høje krav til vores leverandører.

Sjove motiver til børnene

Vores langærmede t-shirts har forskellige motiver, som børnene synes er sjove. Se f.eks. vores t-shirt med brandbiler, dinosaurusser eller den med traktorer. I den mere “pigede” kategori har vi også lyserøde langærmede t-shirts f.eks. med dådyr på eller med blomstermotiv. Ligeledes har vi fine t-shirts med skørter, der kan få enhver pige til at føle sig som en ballerina. 

Hvad enten du er på udkig efter t-shirts med lange ærmer til din dreng eller pige, så har vi helt sikkert noget for enhver smag. Vi har desuden bukser, der går godt til de langærmede t-shirts og som har gode bevægelsesmuligheder for barnet enten som sweat bukser, velour eller leggings. De findes naturligvis også i forskellige motiver eller i ensfarvet, hvis du er mere til det, og alle vores bomuldsbukser er i 100% økologisk bomuld.