Neopren

Filtre
Sorter efter
1 Produkter
Nulstil filter

Neopren badetøj fra Småfolk

Hos Småfolk finder du et udvalg af neopren badebukser til dit barn. Badetøjet tager dine behov i betragtning, når du skal på stranden eller en tur i svømmehallen med din baby. For der kan ske uheld, når man er ude at bade med de små. Og badebleer er desværre ikke altid nok til at stoppe uheldet for at slippe ud i vandet. Derfor kan det være en god idé at investere i neopren badetøj. Så sikrer du, at der ikke sker flere uheld, når du bader med ungerne i enten svømmehallen, badebassinet derhjemme eller i havet. 

I de fleste svømmehaller vil du også opleve, at der er kommet nye krav. Der sker så mange uheld i svømmehallen, så flere af dem nu stiller krav til børnenes badetøj. Børn under 3 år skal være iført neopren badetøj - også selvom barnet er blefri. På den måde sikrer svømmehallen, at der sker færre uheld i bassinerne.  

Hvad er neopren badetøj? Neopren badetøj fra Småfolk

Skal du en tur i svømmehallen, eller måske en tur på stranden med din baby? Ja, så er der en risiko for at der sker uheld i bleen, og ofte ender det med at løbe ud i vandet. Sker dét i svømmehallen, så er de nødt til at lukke i et par timer for at rense vandet, og det er jo øv for alle. Neopren svømmebukser sørger for at alt bliver i bleen. Derfor er det også blevet et krav i flere svømmehaller, at børn under 3 er har neopren badetøj på - uanset om de er blefrie eller ej. 

Der er flere fordele ved at bruge neopren badetøj - også selvom det ikke er et krav i din svømmehal endnu. Med neopren badetøj får du blandt andet:  

- 100% tæt badetøj til dit barn

- Behagelige badebukser

- Nemt badetøj, der er lige til at få af og på. 

- Badetøj der blot skal skylles efter brug

- Solbeskyttelse i tøjet

Alt Småfolk badetøj beskytter dit barns hud mod solen. Det har UPF50+, som er strikket ind i stoffet for bedst muligt at beskytte dit barn mod solens stråler. Så på med en badeble og et par neopren badebukser, og så er I klar til en tur i svømmeren eller på stranden.  

Hjælp til at vedligeholde dit neopren badetøj

For at bevare dit barns badetøj bedst muligt anbefaler vi, at du skyller det i koldt vand fra  hanen efter brug. Klorvand og saltvand kan godt være hårdt ved badetøjet. Derfor er det vigtigt, at det skylles lige så snart I kommer hjem fra stranden eller svømmehallen. Du skal helst undgå at lade tøjet tørre direkte i sollys og undgå brug af tørretumbler. På den måde sikrer du at badetøjet holder sin farve og holder længere. 

Vælg den rette størrelse

Neopren svømmebukser er ikke nok for dit barn at have på, når I skal bade. For at de både er behagelige og har sin fulde funktion, skal din baby have en badeble indenunder. Derfor er det vigtigt, at du ikke køber et par neopren badebukser, der kun lige nøjagtig passer. De skal gerne være lidt større, så der også er plads til bleen. Vi har størrelser fra 62-68 cm til de nyfødte og op til størrelse 92-98 cm, som kan bruges af børn helt op til 3 årsalderen.  

Har du spørgsmål? Så kontakt os

Er du i tvivl om størrelsen på din neopren badebukser til baby, så er du mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 59 45 10 08, eller sende os en mail på info@smafolk.dk. Så hjælper vi dig til at finde det helt rette badetøj i den helt rigtige størrelse. Du kan med fordel også tage et kig på vores størrelsesguide, som du finder under hvert produkt. Den kan måske hjælpe dig til at finde den rigtige størrelse til dit barn. 

Du er også velkommen til at tage et kig forbi en af vores butikker på Sjælland eller på Bornholm og se vores udvalg af neopren badetøj. Så kan vi hjælpe dig med at finde det helt rigtige badetøj til den lille. 


Kurv

Din kurv er tom