Badetøj

Filtre
Sorter efter
45 Produkter
Nulstil filter

Badetøj til børn 

Sol, strand, sandslotte og vand. Efter en lang og kold vinter, så glæder man sig til længere og lysere dage – til igen at tage til stranden eller at kunne gå ud i haven og soppe i badebassin. Når solen begynder at bage, og temperaturen stiger, så er det tid til at finde sit badetøj frem. Om du er på udkig efter UV-dragter, badebukser til drenge, bikini eller badedragt til piger, blebadebukser, solhat eller badesko, så har Småfolk helt sikkert noget for dig. Alt vores badetøj, samt badesko og solhatte, beskytter dit barn med UPF50+, som betyder ”Ultraviolet Protection Factor”, og er en betegnelse for hvor stor beskyttelsen er mod de ultraviolette stråler fra solen.

 

Beskyttelsen er indstrikket i stoffet. Så når vores badetøj, solkasket og badesko beskytter med UPF50+ betyder det, at hver gang 50 stråler rammer stoffet, så trænger 1 stråle igennem, så derfor beskytter tøjet altså mod 98% af solens stråler. Du kan derfor med god samvittighed klæde dit barn i Småfolk badetøj. Se vores udvalg af badetøj til børn herunder. 

 

UV badetøj – badetøj til babyer og børn 

 

De små elsker at pjaske i vandet og lege på stranden. Men når børn – og andre – opholder sig meget i vandet, så fungerer vandet som et slags spejl, der reflekterer solens stråler. Faktisk får man dobbelt så meget UV-stråling fra solen på grund af spejling. Solen står højest på himlen i tidsrummet mellem 12 og 15 – og det er netop i det tidsrum, man skal være ekstra påpasselig med at lade børn opholde sig for meget i solen. 

  

Men hos Småfolk finder du heldigvis et bredt udvalg af sødt og smart UV badetøj, som beskytter børnene mod at blive solskoldet. Du finder flere søde modeller med fantasifulde og flotte designs, som børn elsker at kigge på. Vores badetøj til børn fås i forskellige, flotte farver, så dit barn har rig mulighed for at vælge noget UV badetøj, som falder i deres smag. 

 

UV badetøj til baby

 

De helt små størrelser er ekstra udsatte for at blive solskoldet. Til babyer og helt små børn anbefaler vi derfor vores UV50 dragt med Havverden print. Det smarte med denne UV badedragt er, at badedragten beskytter dit barns hud med UPF50+, hvilket beskytter huden mod 98 % af UV-strålerne. Dragten har korte ærmer og ben, og så kan den lukkes med en lynlås, så børn legende let kan tage den på. Når babyer og småbørn har denne dragt på, bliver kun meget lidt af deres hud eksponeret for solens UV-stråler, og derfor er denne UV dragt et oplagt valg til babyer og små børn. 

 

Hvis du vil være ekstra sikker, så kan du kombinere UV dragten med vores UV50 solkasket eller vores UV50 solhat – vælg mellem forskellige farver.


Kurv

Din kurv er tom