Dragter

Filtre
Sorter efter
54 Produkter
Nulstil filter

Heldragt til baby

Mangler du en eller flere dragter til din nyfødte baby, så finder du her hos os et stort udvalg til skarpe priser. Heldragter til babyer er et af de mest benyttede og mest uundværlige beklædningsgenstande hos børnefamilier i dag, da de er enormt praktiske. Sortimentet af dragter til babyer findes hos Småfolk i forskellige farver som grå, gul, lyserød, blå og grøn samt prints, heriblandt blomster, dyr, traktorer, biler og æbler der pryder de fine dragter. De mange farver og motiver vil være med til at stimulere dit barns sprog og sanser. Derudover har Småfolk indgået et samarbejde med Sophie La Girafe, som ligeledes findes i sortimentet. Dragterne findes desuden med korte eller lange ærmer og med korte eller lange ben, så du kan udvælge netop den, du har behov for. Heldragterne fra Småfolk Originals er produceret i 100% økologisk bomuld, så du kan klæde dit barn med god samvittighed. Nedenfor finder du det store kvalitetsudvalg af baby dragter, som både du og din dreng eller pige med garanti vil synes om. 

 

Populære og praktiske heldragter 

Som nybagt forælder er der mange forberedelser, der skal gøres. Dette er som regel både i form af interiør og børnetøj, herunder tanker om, hvordan du ønsker at klæde dit barn. Måske du går og drømmer om at klæde din pige i en fin kjole eller din dreng i et par fede jeans. Realiteten de første måneder er dog ofte anderledes. Her er det især dragter til babyer, der er populære hos nybagte forældre, hvilket der findes mange gode grunde til. Med trykknapper langs benene er de yderst praktiske, når dit barn skal pusles, da du dermed slipper for at skulle klæde dit barn af, og dermed spare en del besvær. Derudover sørger en dragt for at holde bleen på plads. Med det bløde stof er den behagelig for dit barn at have på, hvorfor det er oplagt at lade din baby være iført den døgnet rundt. Dragter til børn kan bruges hele året rundt både som inderste lag om vinteren, under en evt. flyverdragt eller vinterjakke, eller blot bruges som den er på de varme sommerdage- og nætter. 

Dragter, der holder din baby varm og veltilpas

Dragter hjælper blandt andet din baby med at holde på kropsvarmen, når der i mange timer bliver taget en lur, eller febrilsk forsøgt at kæmpe sig rundt på gulvet. En dragt giver din baby bevægelsesfrihed, da der her er intet, der generer, og du kan derfor være sikker på, at dit barn er veltilpas. De skjulte knapper langs benene gør, at dit barn ikke vil opleve knapper, der generer på hverken maven eller ryggen samtidig med, at der ikke komme kølig luft ind på kroppen, hvilket klart er en fordel. Med en dragt er sandsynligheden for en kold baby derfor mindre, og sandsynligheden for en veltilfreds baby, der har en optimal kropstemperatur højere. Dragter er desuden gode og oplagte at lade dit barn sove i, sammen med vores sengetøj.

Der er mange muligheder med en dragt til din baby, og du vil hurtigt opleve dens mange fordele, samt hvilke der fungerer mest optimalt for dig og dit barn. 


Kurv

Din kurv er tom