Stofble

Filtre
Sorter efter
0 Produkter
Nulstil filter

Moderne øko stofbleer

Hos Småfolk finder du et bredt sortiment af forskellige stofbleer. Alle stofbleer fra Småfolk er lavet af 100% økologisk bomuld, lige som vores baby bodystockings. Her på siden har vi samlet vores brede sortiment af øko stofbleer, som fås i varierende farver, mønstre og designs. 

Praktiske stofbleer

Der er ingen tvivl om, at stofbleer er absolut nødvendige, hvis man har små børn, på lige fod med en vinterjakke. Som nystiftet familie er det altid en god idé at have en stofble lige i nærheden - særligt i puslerummet men også ved amning. De er først og fremmest praktiske, men stofbleer bruges også meget ofte som putteklude. Små børn har nemlig et behov for at kunne knytte sig til noget blødt, når de skal slappe af eller sove, sammen med heldragten. Derfor er stofbleer også rigtig gode at have i nærheden, når ulvetimen er på sit højeste, eller når sengetid nærmer sig. 

Stofbleer er godt alternativ til traditionelle bleer  

Stofbleer er som sagt ikke kun praktiske som putteklude; de er også et fint alternativ til traditionelle bleer. I disse tider hvor miljøet og klimaet virkelig er kommet på dagsordenen, så er der også væsentlige miljømæssige grunde til at vælge stofbleen. I stedet for konstant at købe bunkevis af engangsbleer, så er stofbleer netop et fint alternativ, da man kan genbruge dem gang på gang, efter de er blevet vasket. I gennemsnit bruger et barn 6.500 engangsbleer under en hel bleperiode. Det svarer til flere tons engangsbleer, som forurener og belaster miljøet. Miljøbelastningen er betragteligt mindre ved stofbleer, som bliver rene ved 60 eller 90 graders vask.

Børn, der går rundt med stofbleer, bliver også meget hurtigere renlige end børn, som har engangsbleer på. Allerede fra 2-års alderen bliver mange børn med stofbleer renlige, hvorimod børn som bruger engangsbleer, kan gå med dem helt op til børnehaveklassen. 

Tag springet og skift over til stofbleer 

Det kan godt tage lidt tid at vænne sig til at bruge stofbleer i stedet for engangsbleer - både for barnet men også for dig som forælder. Når en ble er beskidt, skal den skiftes uanset, om det er en engangsble eller en stofble - og det er der ikke den store forskel ved. Man kan vaske stofbleerne alene, men man kan også med fordel vaske dem sammen med andet undertøj - så længe man bare vasker det på minimum 60 grader.  

 

Der er generelt rigtig mange penge at spare, hvis man skifter engangsbleerne ud med stofbleer. Se vores udvalg her på siden.

 

 


Kurv

Din kurv er tom