Stof

Ingen produkter fundet

Brug færre filtre ellerryd alle

Stof

Lav din egen småfolk favorit til dit barn. Småfolk har udvalgt nogle af de mest populære print, som vi sælger i et meget begrænset antal. Så du har derfor nu mulighed for at sy din helt egen Småfolk favorit. Stof stykkerne vi sælger er en del, af den overskudsproduktion, der er uundgåeligt når vi producerer tøj. Så det er naturligvis produceret af økologisk bomuld.

Småfolk inspirerer glade og kreative børn og også deres forældre. Slip den krative gør det selv energi løs og lav lige præcis det tøj du allerhelst vil give it barn på.

Hos Småfolk går vi meget op at begrænse det overskud og spild der er i en tekstil produktion. En af de måder hvor vi begrænser spildet er ved at sælge reststof i stykker. Når du køber et stykke stof er du med til at begrænse spildet samtidigmed at du gør dit barn gardarobe helt særlig. Fordi der er overskud vi bruger vil nogen stykker stof være i meget begrænset antal og der vil også være perioder hvor du ikke kan finde noget stof, men så går der ikke så lang tid så er der noget nyt sjovt og spændende stof.

i så store stykker stof kan der være småfejl som man i produktion klipper uden om, og det må du også gøre 😊