Babynest

Filtre
Sorter efter
6 Produkter
Nulstil filter

Babynest / Babyrede

Hos Småfolk finder du et stort udvalg af babyreder i god kvalitet, så din baby kan sove i et lunt, trygt og genkendeligt miljø både ude og hjemme. Kært barn har mange navne – en babyrede er derfor lige så kendt under navnet babynest. Sortimentet består af babynests i mange farver som blå, grøn, gul, lyserød og grå samt forskellige prints heriblandt de ikoniske æbler, svaner og traktorer, som du bl.a. også finder på vores kjoler. Rederne hos Småfolk kan desuden justeres i størrelsen ved hjælp af en snor, og kan derfor tilpasses fra dit barn er spæd og op til 3 årsalderen. Tekstilet er af blød økologisk bomuld, og madrassen er vandafvisende. Med det store udvalg finder du med garanti en babyrede, som vil passe til dine ønsker og forventninger. 

Et babynest er uundværligt i de fleste hjem

En babynest er uundværlig i de fleste hjem En babynest er de seneste år blevet meget populær og findes i dag i de fleste danske hjem af flere grunde. Som navnet indikerer, så er hovedessensen i sin enkelhed, at babynesten danner en såkaldt rede omkring dit barn, som af naturlige årsager vil føle sig mere tryg og godt tilpas. En babynest er derfor ofte en helt uundværlig hjælp hos de fleste nybagte forældre, når babyen vælger at melde sin ankomst. En babynest består af en blød madras omringet af bløde kanter, hvilket er med til at skabe sikre omgivelser. Så ønsker du at have din baby med i sofaen eller ved spisebordet, undgår du at din baby triller ud. Det er oplagt at bruge et sæt baby sengetøj sammen med dit babynest. Du kan som forælder derfor være tryg og rolig ved at have din baby liggende i sin babyrede samtidig med, at det giver dig mere bevægelsesfrihed til at ordne de mange forskellige hverdagsopgaver uden dårlig samvittighed. En baby vil efter at have tilbragt flere måneder i din mave føle behov for opmærksomhed, varme og tryghed, hvilket er et problem en babynest nemt og enkelt vil være med til at løse. Din babys tremmeseng eller barnevogn vil ligeledes føles stor – hvorfor det er oplagt, at du putter dit barn i babynesten inden tremmesengen eller barnevognen, så barnet har fornemmelsen af nærvær. Nolge foretrækker også en sengerand, som du også finder her på shoppen. En babynest kan ikke erstatte en tremmeseng, men bør i stedet være et supplement. Ønsker du derimod at samsove med dit barn, kan du ligeledes undgå bekymringer samtidig med, at du mindsker risikoen for at ramme dit barn i søvne, da kanten på en babyrede vil skabe en naturlig afstand mellem jer. Dermed har du muligheden for at tilbringe mere tid med dit barn samtidig med, at du giver det nærvær og tryghed. Når du ikke holder dit nyfødte barn i din favn vil der fortsat været et tryghedsbehov, som skal opfyldes, hvor en babyrede i særdeleshed er nyttig. En babyrede er ligeledes god til at træne og styrke din babys nakke på en sund måde, når barnet nysgerrigt forsøger at se ud over kanten. 

Et babynest kan bruges både ude og hjemme

En babynest det kan bruges både ude og hjemme En babynest er håndterbar og let, og du har derfor muligheden for at transportere den med på tur og på besøg hos venner og familie. Din baby elsker at være i trygge og velkendte miljøer, hvilket du er sikret ved at have babyreden med overalt. Så når turen går hjemmefra, kan du nemt skabe velkendte rammer for din baby ved at medbringe dens babyrede. En babyrede er derfor et must-have hos de fleste nybagte forældre på grund af dens praktiske egenskab til at skabe nærvær, varme og tryghed.


Kurv

Din kurv er tom