Juniorrede med Svaner

799,00 DKK

Vælg farve

Vælg størrelse


Juniorrede med Svane print. Hvis dit barn er vokset ud af babyreden, kan du med fordel fortsætte med juniorreden. Reden bruges i sengen og på gulvet, reden skaber et trygt og velkendt miljø tæt omkring barnet og sikre at barnet ikke får træk. Babyreden kan justeres i størrelsen og bruges fra 4 måneder og op til omkring 3 år. De indvendige mål på reden er ca.105 cm lang ca.50 cm bred. Højden på siderne ca.13 cm. Madrassen måler 3x50x105cm. Madrassen er vandafvisende og udtages ved vask. Vi vil understrege at juniorreden IKKE erstatter træmmer i sengen og reden må IKKE bruges oppe i højden, hvor barnet kan trille ud over kanten. Tekstilet er produceret af blød økologisk bomuld.

100% Organic Cotton

Style nummer: 91-8683

40 Degrees Do not tumble Iron Do Not Bleach Do not dryclean Oeko-tex

I Småfolk huset tager vi ansvar. Alt bomuld i  Småfolks kollektioner er økologisk og mere end 95% af vores prokter er Oeco-tex standard 100. 

Vi passer på børnene, klimaet, miljøet  og moder jord fordi vi holder så meget af de Små folk og planeten. Vi er stolte af at størstedelen af Småfolks kollektioner er produceret i Europa

Du kan se vores fine nye kollektion her 

Kurv

Din kurv er tom