Multi Babynest med Hest

599,00 239,60 DKK

Vælg farve

Vælg størrelse

Antal


Multi Babynest med Heste print. Multi Babynesten kan bruges som lege-nest med et aktivitets stativ henover, som tvillinge Multi Babynest eller som almindelig Multi Babynest. Din baby har i Multi Babynesten et lunt, trygt og genkedeligt miljø, både ude og hjemme. Multi Babynesten kan bruges i babysengen og på gulvet, hvor den forhindre træk. Multi Babynesten bruges fra 0 måneder og til baby vokser ud af den. Madrassens liggemål 60x60 cm Højden på siden 10 cm Alt fyld samt madras fjernes før vask. Multi Babynesten har et håndtag så den er nem at tage med sig. Vi vil gerne understrege at nesten IKKE erstatter træmmer i sengen og nesten må IKKE bruges oppe i højden, hvor barnet kan trille ud over kanten.

100% Organic Cotton

Style nummer: 01-8685

40 Degrees Do not tumble Iron Do Not Bleach Do not dryclean

I Småfolk huset tager vi ansvar. Alt bomuld i  Småfolks kollektioner er økologisk og mere end 95% af vores produkter er Oeco-tex standard 100. 

Vi passer på børnene, klimaet, miljøet  og moder jord fordi vi holder så meget af de Små folk og planeten. Vi er stolte af at størstedelen af Småfolks kollektioner er produceret i Europa

Du kan se vores fine nye kollektion her 

Kurv

Din kurv er tom