Overgangsjakke med Bæver, pige

599,00 299,50 DKK

Vælg farve

Vælg størrelse

Antal


Overgangsjakke med Bæver print. Jakken lukkes med lynlås, har blød rib ved hals og håndled, samt lommer i siden. Jakken kan lynes op i begge sider så der er mulighed for at få ventilation uden at åbne jakken op foran. Coating: BIONIC FINSH ECO. Jakken har en lamination coating på bagsiden af stoffet, denne coating forhindre at fugt trænger igennem, samtidig med at overskydende fugt fra kroppen automatiosk transporteres til overtøjets overflade, for herefter at fordampe. Tekninsk info. Vandsøjletryk: 3000mm Åndbarhed: 3000g/m2/24h Tapede sømme Småfolk anbefaler: Maskinvask ved 30 grader celcius og lufttørre ved stue temperatur. Anvend aldrig skyllemiddel, dette kan forringe jakkens tekniske egenskaber. Vi fraråder enhver brug af tørretumbler og tørreskab, da dette vil beskadige coatingen.

100% Polyester

Style nummer: 01-9612

40 Degrees Do not tumble Do not iron Do Not Bleach Do not dryclean

I Småfolk huset tager vi ansvar. Alt bomuld i  Småfolks kollektioner er økologisk og mere end 95% af vores produkter er Oeco-tex standard 100. 

Vi passer på børnene, klimaet, miljøet  og moder jord fordi vi holder så meget af de Små folk og planeten. Vi er stolte af at størstedelen af Småfolks kollektioner er produceret i Europa

Du kan se vores fine nye kollektion her 

Kurv

Din kurv er tom