Er du Småfolks nye Sælger?

Småfolk søger en sælger med speciale i online handel og markedspladser.

Til at udvikle Småfolks eksportsalg og tilstedeværelse på online markedspladser søger vi en udadvendt person der er god til at have flere bolde i luften.

Du skal udvikle kunderelationer og ikke mindst vinde nye på Småfolks eksportmarkeder, primært Tyskland, Syd Korea og Sverige.

Du ved, hvordan markedspladserne og arbejdet med dem fungerer, da Småfolk ser det som en central salgskanal i fremtiden. Småfolk arbejder allerede med Zalando og OTTO group, hvor en af opgaverne er at etablere Småfolk i deres markedspladser i forhold til dropshipment aftaler.

Du har erfaring med online salg, B2B salg, salg til webshops/markedspladser og de arbejds processer som det medfører. Du er god til at vedligeholde kunderelationer – og ikke mindst at udvikle dem positivt.

Du får ansvaret for at lave budgetter og strategiudvikling for salgsområdet.

Jobbet indebærer minimum 5-10 rejsedage om året.

Som person er du en alsidig holdspiller, der måler din egen succes på om holdet får succes. Du er en udadvendt vindertype, der brænder for at nå dine mål.

Jobbet er med base på kontoret i Holbæk. Hvor holdet består af 10 kollegaer. Ved ekstraordinær travlhed løfter vi i flok og hjælpes ad om alle opgaver, og giver en hånd på lageret ved travlhed. 

Navision kendskab en fordel.

Excel kendskab en fordel.

Kørekort

Engelsk

Meget gerne tysk

 

Har du nogen spørgsmål er du velkommen til at ringe til Mikkel Hauger på 31791018.

Ansøgning og Cv sendes til mikkel@smafolk.dk

 

Kurv

Din kurv er tom