Deltid Sælger med speciale i online handel og markedspladser.

 

Til at udvikle Småfolks eksportsalg og tilstedeværelse på online markedspladser søger vi en udadvendt person der er god til at have flere bolde i luften til deltids stilling på 20-25 timer om ugen.

Du skal udvikle kunderelationer og ikke mindst vinde nye.

Du ved, hvordan markedspladserne og arbejdet med dem fungerer, da Småfolk ser det som en central salgskanal i fremtiden. Småfolk arbejder allerede med Zalando og OTTO group, hvor en af opgaverne er at etablere Småfolk i deres markedspladser.

Du har erfaring med online salg, B2B salg, salg til webshops/markedspladser og de arbejds processer som det medfører. Du er god til at vedligeholde kunderelationer –og ikke mindst at udvikle dem positivt.

Du får ansvaret for at lave budgetter og strategiudvikling for salgsområdet. 

Jobbet indebærer minimum 5-10 rejsedage om året.

Som person er du en alsidig holdspiller, der måler din egen succes på om holdet får succes. Du er en udadvendt vindertype der brænder for at nå dine mål. Du er holdspiller, der brænder for at være en del af et lille hold der arbejder tæt sammen.

Jobbet er med base på kontoret i Holbæk. Hvor holdet består af 10 kollegaer. Ved ekstraordinær travlhed løfter vi i flok og hjælpes ad om de opgaver der ligger foran os, og giver en hånd på lageret ved ekstraordinær travlhed.

Mulighed for på sigt at udvide stillingen til fuld tid.

Navision kendskab en fordel.

Excel kendskab en fordel.

Kørekort 

Engelsk 

Meget gerne tysk 

Småfolk er en familieejet virksomhed med base i Holbæk. Småfolk er startet i 2005 af ejer og kreativ direktør Tana Kretzschmer. Siden starten har vi designet farverigt og fantasifuldt tøj til børn på børnenes præmisser. I mere end 10 år har vi produceret næsten hele kollektionen efter Oekotex standarder og siden 2018 er alt bomuld brugt i Småfolks produkter 100% økologisk.

Ansøgning sendes til mikkel@smafolk.dk 

Opstart 1/1 -2021

 

Kurv

Din kurv er tom