Sophie La Girafe

Filtre
Sorter efter
1 Produkter
Nulstil filter

Sophie La Girafe

Søger du efter legetøj til dit barn, har Småfolk de velkendte søde dyr fra Sophie La Girafe som er lavet i 100% naturgummi. Sophie La Girafe bliver hurtigt babys foretrukne legetøj, da hun besidder de bedste evner, og allerede fra 3 mdr’s alderen stimulerer alle babys 5 sanser. 

Sophie Giraf er lavet af 100 % naturgummi, som er helt fri for BPA eller phthalater. Udelukkende produceret af naturgummi udvundet fra Heveatræet, samt farvet med ugiftige plantefarver. 

Sophie La Girafe er let at gribe fat i for de små børn, med sin lange hals og ben, og de bløde runde ører er behagelige for baby at gnaske på, særligt når gummerne klør.  De mørke pletter på Sophie La Girafe’s krop fanger hurtigt babys blik og stimulerer synssansen. Den sjove pivelyd der fremkommer ved let tryk på Sophie La Girafe’s krop, stimulerer babys høresans. 

Sophie La Girafe har vundet mange priser verden rundt som bedste legetøj til babyer, og er derfor en af de største stjerner blandt legetøj til baby. Udover det populære bidedyr fra Sophie La Girafe har vi også andet aktivitetslegetøj fra mærket, f.eks. aktivitetspiral, rasleæg og nusseklud.

Derudover har Småfolk indgået et samarbejde med Sophie La Girafe om at designe og producere det blødeste og sødeste babytøj og babytilbehør, som har et strejf af både Småfolks og Sophie La Girafe’s univers. Alt er selvfølgelig lavet i 100% økologisk bomuld og er Standard 100 af OEKO-TEX certificeret.


Kurv

Din kurv er tom