Inspiration

BØRNETØJ FRA SMÅFOLK

OG SOPHIE LA GIRAFE

Forkæl dine børn med det blødeste børnetøj og tilbehør fra Småfolk og Sophie la Girafe. Alt er lavet i 100 % økologisk bomuld, og kan købes online lige nu.

Småfolk og Sophie La Girafe

Der var engang en giraf der hed Sophie, som elskede æbler… Hun elskede faktisk æbler så meget, at hun besluttede sig for at opbygge noget fuldkommen enestående, som kunne komme alle landets små piger og drenge til gode…

… Og det blev starten på venskabet mellem Småfolk og Sophie la Girafe, som i efteråret 2018 kunne præsentere en kollektion af børnetøj og sengetøj lavet i den absolut bedste kvalitet. Sammen med den fortryllende, franske legetøjsvirksomhed Sophie la Girafe har Småfolk designet det sødeste og blødeste børnetøj i 100 % økologisk bomuld. Og det er naturligvis også STANDARD 100 by OEKO-TEX®.

334281369

Eventyret startede
i et land langt, langt borte…

Med en fælles respekt for hinanden og et ønske om at arbejde med glade motiver begyndte venskabet mellem Småfolk og Sophie la Girafe at blomstre.

Selvom designstilen og traditionerne er forskellige, så kan venskabet være med til at inspirere landets små guldklumper og udfordre deres kreativitet. Giraffen ved også godt, at hun ikke helt ligner dem, der går ude på savannen, men det stopper hende ikke i at vise sin naturlige og unikke personlighed frem! I Sophie la Girafes verden kan krokodiller nemlig tale, og delfiner kan svømme på land, for barndommen er et eventyr – et helt magisk et af slagsen, hvor fantasien ikke er begrænset.  

 

EN VERDEN AF
FORTRYLLENDE BØRNETØJ

 

Familiens mindste guldklumper kan nyde godt af det nye venskab mellem Småfolk og Sophie La Girafe, da de søde prints vil være at finde på tøj og sengetøj til små piger og drenge under fire år de næste to år.

Shop her

SOPHIE LA GIRAFE

Kurv

Din kurv er tom