DEN NYE ORIGINALS
KOLLEKTION

Køb økologisk tøj til dine børn hos Småfolk, og udforsk en legende verden af børnetøj med søde og farverige prints. 
Gå på opdagelse i vores sortiment her.

ØKOLOGISK TØJ TIL BØRN
FRA SMÅFOLK

Er du på udkig efter økologisk tøj til børn? Så er du landet det helt rette sted! Hos Småfolk kan du nemlig gå på opdagelse i en legende verden af farverigt og mønstret tøj til dine guldklumper lavet i 100 % økologisk bomuld.
Men det er ikke kun tøj, du finder i vores nye sortiment - det er også babyreder, puslehynder, suttekæder og meget, meget andet. Du finder altså næsten alt, hvad hjertet begærer fra Småfolk, alt sammen i et tidløst design i flotte og klare farver.

SMÅFOLK ORIGINALS SÆTTER
SKUB I FANTASIEN

Småfolk Originals er en spritny kollektion, der tager udgangspunkt i det trygge, det nære og det genkendelige... Nemlig, æblet. Det økologiske tøj til børn fra Småfolk Originals er – traditionen tro – dansk designet med det populære æblemotiv. Alt lige fra puslehynder til badekåber er lavet i den fineste og bedste kvalitet, så familiens mindste kan lege, gro og udforske deres fantasi i en farverig og legende verden.

DER VAR ENGANG…

Det højtelskede æblemotiv er blevet en fast del af børneværelset hos rigtig mange familier rundt om i det danske land, og det er vi hos Småfolk meget glade for og beærede over. Vi går aldrig på kompromis med farver, funktionalitet og kvalitet, når vi designer tøj til familiens mindste. Vi ved nemlig, at de fortjener det absolut bedste, og derfor kan du hos os købe økologisk tøj og tilbehør til dine børn der er både 100 % økologisk og STANDARD 100 by OEKO-TEX®.

Shop her

SMÅFOLK ORIGINALS

Kurv

Din kurv er tom