Nu er Småfolks grønsags bod åbent og vores nye forårskollektion er på webshoppen. Vores nye forårskollektion er fyldt med farver og klassiske Småfolk print. Du kan finde grønsager, dyr, frugter, maskiner og blomster. Småfolks tøj er designet i Danmark og produceret i økologisk bomuld. 
Vi håber i vil tage godt imod Småfolks nye forårs kollektion. 

Accessories kollektionen er dette forår med en skøn retro hest og den altid populære traktor med såmaskine. Kollektionen er fyldt med alt det vi kender, sengetøj, babynest , sengerand, puslepude og ammepude. Men denne gang har vi tilføjet skønne børnehavetasker, bæltetasker, pusletaske, penalhus, vatteret tæppe og luksus babynest. Vi håber i er lige så vilde med accessories kollektionen som vi er.

Der er nogle ting, du selv kan gøre, for at bevare UV-badetøjets unikke farver og mønstre i længere tid. Hos Småfolk anbefaler vi, at du skyller badetøjet i rent, koldt vand fra hanen efter brug og så vidt muligt undlader at tørre tøjet i direkte sollys. På denne måde kan dine små guldklumper få glæde af det beskyttende badetøj i længere tid, og du kan bekymringsfrit lade dem nyde timerne i solen.

Kurv

Din kurv er tom