Inspiration

SOL OG SOMMER 

FOR DE SMÅ

Beskyt dine børn mod solen med
faktor 50 fra Småfolk.
Gå på opdagelse i vores sortiment
af badetøj til børn, og bliv klar til sommeren.

UV-badetøj fra Småfolk

Sol, sommer og familiesjov… Det er i særdeleshed fortryllende! Men ligeså fortryllende som de varme sommerdage kan være, ligeså meget skal man huske at passe på sig selv og sine børn i solen. Hos Småfolk har vi udviklet en farverig og flot kollektion af UV-badetøj til familiens mindste, så I kan passe godt på hinanden, når I er ude i solens varme stråler.

Lad børnene gå på
opdagelse i solen

UV-badetøjet fra Småfolk beskytter børnenes hud med faktor 50+, og du kan være helt sikker på, at badetøjets beskyttelse aldrig forsvinder, da UV-faktoren er strikket ind i stoffet. Det betyder, at du roligt kan lade dine børn gå på opdagelse i solen og lade dem udforske en helt ny verden af sjov i havet, poolen eller badebassinet hjemme i haven.

Bevar UV-badetøjets
flotte udtryk

Der er nogle ting, du selv kan gøre, for at bevare UV-badetøjets unikke farver og mønstre i længere tid. Hos Småfolk anbefaler vi, at du skyller badetøjet i rent, koldt vand fra hanen efter brug og så vidt muligt undlader at tørre tøjet i direkte sollys. På denne måde kan dine små guldklumper få glæde af det beskyttende badetøj i længere tid, og du kan bekymringsfrit lade dem nyde timerne i solen.

 

Shop her

Kurv

Din kurv er tom