FossFlake Amme pude, u/Betræk, uden pose

299,00 DKK

Vælg farve

Vælg størrelse

Antal


Fossflakes Amme pude, u/Betræk, uden opbevaringspose. Amme Puden sikre du og din baby en behagelig og afslappende stilling under amningen. Amme puden kan også med fordel bruges under graviditeten, da den giver støtte i den liggende stilling. Fyld materialet i Fossflakes Amme Puden er en blanding af 70% Fossflakes Essential (Polyethylen) og 30% Fossflakes Clusters (siliconiserede polyesterklynger). Oeko-Tex Standard 100 Class 1 certificeret er den globale benchmark standard for tekstilvarer fremstillet uden skadelige stoffer og i overensstemmelse med god miljøpraksis. Amme Puden er allergivenlig. Udvendig bue: 114 cm Indvendig bue: 68 cm Højde: 20 cm Bredde: 70 cm Amme Puden kan vaskes og tumbles ved max. 60 C.

70% Polyethylene 30% Polyester fibres

Style nummer: 99-8136

I Småfolk huset tager vi ansvar. Alt bomuld i  Småfolks kollektioner er økologisk og mere end 95% af vores prokter er Oeco-tex standard 100. 

Vi passer på børnene, klimaet, miljøet  og moder jord fordi vi holder så meget af de Små folk og planeten. Vi er stolte af at størstedelen af Småfolks kollektioner er produceret i Europa

Du kan se vores fine nye kollektion her 

Kurv

Din kurv er tom