Filtre

Motiv

Størrelse

Farver

Nulstil filter (2)

Frotté

Filtre
Sorter efter
8 Produkter
Nulstil filter

Forær din lille nyfødte en baby badekåbe

Skal din lille nyfødte have en baby badekåbe, så er du havnet det rette sted. Vi har badekåber i forskellige designs både til drenge og piger. En baby badekåbe fungerer som en god afslutning på badet, hvor den lille nyfødte kan føle sig tryg og godt tilpas, når de vikles ind i en dejlig varm badekåbe. Efter badet kan du med fordel klæde din nyfødte baby i en af vores stofbleer, som du finder under tilbehør. Stofbleerne er gode, hvis dit barn lige skal have en pause fra de “normale” bleer, men du samtidig vil sikre dig mod uheld på badeværelsesgulvet. Stofbleerne kan naturligvis også bruges til helt almindelig dagligdagsbrug, og er faktisk næsten uundværlige til amning, eller når du skal ud på tur.

 

Blandt vores tilbehør til babyer og børn finder du også et hav af andre gode accessories. Prøv f.eks. vores hagesmække med sjove motiver, som fås i forskellige størrelser. 

 

En baby badekåbe er den perfekte gave til den nybagte mor

Med en baby badekåbe er du sikker på, at den lille nyfødte får varmen med det samme efter badet og bliver tør på ingen tid uden den store indsats fra forældrenes side. Det er en oplagt gaveidé til den nybagte mor, og ofte en ting man ikke lige tænker over, at man behøver. Men når man først har taget sin baby badekåbe i brug, går man som regel aldrig væk fra den igen. En baby badekåbe kan også være oplagt at bruge om morgenen, hvis den lille skal svøbes ind i noget, der er lidt mindre end en dyne. 

 

Du kan med fordel tage et kig i vores baby bodystockings, hvis du mangler en dragt, som din baby kan have inde under badekåben. Vores baby bodystockings er næsten anvendelige i alle situationer både om dagen og om natten. Og har du brug for en endnu varmere dragt til de kølige vinternætter, så kig forbi vores side med heldragter til babyer. Her finder du dragter med både korte og lange ærmer og ben.

 

Baby badekåber i forskellige designs

 

Hos Småfolk finder du et godt udvalg af lækre baby badekåber i forskellige farver og stilarter. De skønne kåber er produceret i 100% økologisk bomuld i den bedste kvalitet. En baby badekåbe fra Småfolk kommer med store lommer, en praktisk hætter til at pakke barnet helt ind i og et bånd til at binde rundt om livet. Som supplement til din baby badekåbe bør du tage et kig på vores udvalg af baby håndklæder, som fås i matchende designs. Så er din baby helt klar til den store forkælelse i badet. 


Kurv

Din kurv er tom