Weekend-Tilbud -60%

-Sjov i svømmehal eller på badeferien…

 

Badetøj, badekåber, skridsikre badesko, solhatte, badedragter, heldragter, Badehåndklæder,  badebukser, ponchoer og meget mere i mange flotte print og farver til både Baby og Junior -60%

 

 

Småfolk findes i str 0-12 år (søg evt på den størrelse du ønsker så kan du se præcis hvad der er til dig..)

 

Og så er der de sidste rester af badedyr til frit valg 50,- før op til 249,-

Shop weekend tilbud her..

Nu kan du være heldig…

 

at få en rigtig fin jule Kjole, T-shirt, body,

dragt, nattøj, undertøj, tyl nederdel

eller bløde velourbukser i julens farver

til -50 %

SMÅFOLKS KLASSISKE ÆBLER 

Nyheder køb dem nu. 

Eksklusiv på vores webshop

 

 

Småfolk byder efteråret velkommen

Se alle se dejlig farver og skønne prints

Æbler?

Småfolks efterår kollektion handler om venskab og om at være sammen. Det handler om at komme ud i naturen eller i haven og komme i gang med legen. Opdage hvad der er derude sammen med sine venner.


Der er stor fokus på Småfolks logo æblet, der symboliserer sundhed, aktive børn, venskab og samvær. Som det gamle ordsprog siger ”an apple a day keeps the doctor away”.
Og går du ud i haven en efterårsdag er det netop det du finder - æbler. Hvad kan man bruge dem til. Du kan spise dem, du kan give et æble til en ven, du kan sætte dig op i en æblekasse og pludselig har du et skib, hvor du kan sejle på eventyr, du kan putte æblerne på ladet og lave en butik, du kan kaste til måls med æblerne, du kan bære en spand ind i køkkenet og lave den sødeste æblemost.

Småfolk Originals

En helt ny æble serie...

Småfolk Originals er en spritny kollektion, der tager udgangspunkt i det trygge, det nære og det genkendelige... Nemlig, æblet. Det økologiske tøj til børn fra Småfolk Originals er – traditionen tro – dansk designet med det populære æblemotiv. Alt lige fra puslehynder til badekåber er lavet i den fineste og bedste kvalitet, så familiens mindste kan lege, gro og udforske deres fantasi i en farverig og levende verden.

Instagram

UGENS BILLEDER

 

Kurv

Din kurv er tom